Preduzeće “KEKA” osnovano je 1992 godine.Osnivač i vlasnik preduzeća je g-din Milorad D.Vukčević.Osnovna djelatnost je prodaja svih vrsta građevinskog materijala, kompletnog programa elekto i vodoinstalacije, kao i prodaja alata, bravarije i bijele tehnike.

U sklopu naših nalaze se pogoni za proizvodnju fert gredica i obradu svih vrsta armatura.Poslednjih godina djelatnost preduzeća se postepeno širi tako da sada možemo da Vam ponudimo i usluge u oblasti špedicije transporta i izgradnje objekata po sistemu “kluč u ruke”


U skladu sa razvojnom politikom preduzeća izrasli smo u kolektiv koji danas broji 36 zaposlenih.Spektar poslovnih saradnika proširio se na veliki broj renomiranih preduzeća iz zemlje i inostranstva.Razvojne prioritete preduzeća predstavljaju proširenje prodajnog asortimana, poboljšanje kvaliteta usluga kao i osavremenjivanje načina poslovanja u cilju osvajanja tržišta u zemlji i inostranstvu.

Sa zadovoljstvom ćemo prihvatiti svaku sugestiju, predlog ili primjedbu koju nam uputite putem našeg maila. U nadi da ćete postati naš saradnik ili pak svojim sugestijama pomoći u ostvarivanju naših ciljeva, prijateljski Vas pozdravljamo i očekujemo Vašu posjetu.

Direktor preduzeća Milorad D.Vukčević

 

Home Site map E-mail